در این مطلب به آموزش ساخت Jumping Text یا همان انکر لینک (Anchor Link) در صفحه پرداخته ایم:
شماره بندی در کتاب ها یکی از مهم ترین بخش های هر کتاب میباشد چرا که به عنوان مثال یک کتاب قطور را تصور کنید بدون شماره بندی چقدر مطالعه آن کتاب سخت خواهد بود شماره بندی باعث میشود خواندن یک کتاب برای ما آسان شود و هر زمان که نیاز بود به بخش مورد نیاز سریعاََ رجوع کنیم در این مقاله آموزش ساخت Jumping Text در صفحات وب را خواهید آموخت.
انکر لینک (Anchor Link) یا لینک جامپینگ ، لینکی است که به بخش خاصی از همان صفحه یا صفحهای دیگر هدایت میشود. این لینکها معمولاً برای هدایت کاربران به یک بخش مشخص از محتوا استفاده میشوند، به طوری که وقتی کاربر روی آن کلیک میکند، صفحه بهطور خودکار به آن بخش جابجا میشود.
اگر مراحل و نحوه ساخت یک فایل HTML را نمیدانید به شما توصیه میشود ابتدا آموزش ساخت فایل HTML را مطالعه کنید.
یک تگ مخصوص ساخت عنوان است که سر فصل ها را میتوان با این تگ ساخت h1 بزرگترین عنوان و h6 کوچکترین عنوان را مشخص میکند.
<h1> عنوان اول </h1>
لینک ها جز مهم ترین قسمت در سایت ها میباشد چرا که با هر کلیک میتوان جا به جا شد،یکی دیگر از تگ های مهم HTML تگ <a> است که جز پر استفاده ترین تگ ها محسوب میشود. با استفاده از این تگ میتوانید یک نقطه پرش بسازید به مثال زیر با دقت توجه کنید.
<a href = "https://www.google.com/">گوگل</a>
در مثال بالا تگ <a> نشانگر ساخت لینک است و (href) مخفف hypertext reference که برای وصل کردن صفحه ای به صفحه دیگر استفاده میشود که به عنوان مثال از گوگل برای لینک دهی استفاده کرده ایم.
زمانی که یک صفحه با تگ های HTML ساخته میشود، طراح برای اینکه بتواند روی آن بخش شامل پاراگرف ها تیتر،تصاویر و غیره تغییراتی اعمال کند یک شناسه(ID) به اختصار آن تگ میدهد،تا زمان استفاده از دستوراتی همچون CSS (Cascading Style Sheets) مانند:رنگ پس زمینه،اندازه فونت تنها روی تگ مورد نظر آن تغییرات اجرا شود.
در قسمت id یک نام به اختصار تگ <h1> در آمده است که نحوه نام گذاری آن کاملا به صورت دلخواه میباشد و موقع ایجاد متن پرش(Jumping Text) باید از این id استفاده کرد.
اکنون که نحوه ساخت تگ <h1> و ساخت لینک<a> و شناسه دادن به عنصر را یاد گرفتید به سراغ ادامه آموزش ساخت Jumping Text میرویم.
<p id = "p3" > پاراگراف سوم</p>
<h1><a href="#P3"> پرش به پاراگراف سوم</a></h1>
نتیجه کار به مانند تصویر زیر خواهد بود که ما از برخی دستورات CSS برای راست چین کردن متن و رنگ پس زمینه برای این مثال استفاده کرده ایم.
در تصویر بالا مشاهده میکنید که جای تگ باز و بسته جا به جا شده است و همین امر باعث میشود زمان نوشتن id به مشکل بر بخوریم. تگ را به Notepad انتقال داده و id را به آن اضافه کنید.
مشاهده میکنید که id اضافه شده است و به نقطه مبدا بروید.
در این مقاله آموزش ساخت Jumping Text با تگ HTML و محیط وردپرس به شما آموزش داده ایم امیداوریم این مطلب برا شما مفید بوده باشد.
بازگشت به صفحه اصلی
ذخیره و نمایش تصاویر و مدیا در پایگاه داده یکی از نیازهای رایج در پروژههای…
هنگام کار با پایگاه داده در PHP، ممکن است خطاهایی ناشی از کوئریهای ناقص یا…
ایجاد پایگاه داده در PHP یکی از مباحث اساسی برای ساخت وبسایتها و برنامههای تحت…
کلاسها در PHP یکی از اصلیترین مباحث برنامهنویسی شیءگرا (Object-Oriented Programming) هستند. با استفاده از…
استفاده از ساختارهای کنترل خطا در برنامهنویسی از اهمیت ویژهای برخوردار است. در زبان PHP،…
اتصال به پایگاه داده database connectivity یکی از مراحل مهم در توسعه وب است. با…