ورود به پنل دایرکت ادمین و سی پنل CPANEL بستگی به نوع وبسایت یا سیستم مدیریت محتوا (CMS) مورد استفاده دارد. در ادامه، چند روش رایج برای ورود به دایرکت ادمین را توضیح میدهم
برای دسترسی به دایرکت ادمین از پورت 2222 استفاده میشود. این البته به سیستم مورد استفاده شما و نحوه پیکربندی سرور بستگی دارد. در برخی موارد، برای دسترسی به دایرکت ادمین از یک پورت مشخص استفاده میشود و این پورت در آدرس وبسایت قید میشود.
پورت ورودی در اصل پلی میان وبسایت و سرور هاست شما است. بدین صورت که با قرار دادن پورتهای 2222 و 2223 مقابل دامنه به شکل زیر :
www.domain.com:2222
www.domain.com:2223
همچنین میتونید به صورت زیر عمل کنید
https://www.yourdomain.com/config
برای ورود به دایرکت ادمین از این آدرس، میتوانید آن را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید. به عنوان مثال، با باز کردن مرورگر و وارد کردن آدرس https://www.yourdomain.com:2222
، پنجره ورود به دایرکت ادمین باز خواهد شد. سپس میتوانید اطلاعات ورود خود را (مانند نام کاربری و رمز عبور) وارد کنید تا به دایرکت ادمین دسترسی پیدا کنید.
لطفا توجه داشته باشید که این فقط یک مثال بوده و بستگی به سرور و نرمافزار مورد استفاده شما دارد. در صورتی که به مشکلی برخوردید، بهتر است با تیم پشتیبانی مربوطه یا مدیر سیستم تماس بگیرید تا راهنمایی لازم را دریافت کنید.
1. استفاده از مسیر و لینک مشخص برخی سیستمهای مدیریت محتوا یا وبسایتها، برای ورود به دایرکت ادمین از یک مسیر یا لینک مشخص استفاده میکنند. معمولاً این مسیر یا لینک به شکل admin یا login است. برای ورود به دایرکت ادمین، میتوانید این مسیر یا لینک را در نوار آدرس مرورگر وارد کنید و سپس اطلاعات ورود خود را (مانند نام کاربری و رمز عبور) وارد کنید.
2. استفاده از فرم ورود برخی سیستمهای مدیریت محتوا یا وبسایتها، یک فرم ورود به دایرکت ادمین را در صفحه اصلی قرار میدهند. در این حالت، باید به صفحه اصلی وبسایت بروید و از طریق فرم ورود، اطلاعات ورود خود را وارد کنید.
3. استفاده از دکمه ورود در برخی وبسایتها، دکمه ورود به دایرکت ادمین در قسمت بالای صفحه یا فوتر قرار دارد. با کلیک بر روی این دکمه، به صفحه ورود منتقل میشوید و اطلاعات ورود خود را وارد میکنید.
در هر صورت، برای ورود به دایرکت ادمین باید از اطلاعات ورود صحیح (مانند نام کاربری و رمز عبور) برخوردار باشید. اگر اطلاعات ورود خود را فراموش یا گم کردهاید، معمولاً وبسایت یا سیستم مربوطه گزینههایی برای بازیابی رمز عبور یا کمک در این زمینه ارائه میدهد.
بخش دوم ورود به پنل دایرکت ادمین و سی پنل CPANEL مربوط به ورود به ورود به پنل سی پنل ( cPanel ) است
برای ورود به سی پنل (cPanel)، مراحل زیر را دنبال کنید:
https://yourdomain.com:2083
(جایگزین yourdomain.com
با دامنه وبسایت خود شوید) .پس از ورود موفق، شما به صفحه اصلی سی پنل هدایت خواهید شد. از اینجا میتوانید به تنظیمات مختلفی مانند مدیریت فایلها، پایگاه دادهها، ایجاد ایمیل و غیره دسترسی پیدا کنید.
لطفا توجه داشته باشید که برخی از میزبانیهای وب ممکن است از پورت دیگری به جای 2083 برای دسترسی به سی پنل استفاده کنند. در صورتی که با مشکلی مواجه شدید، بهتر است با تیم پشتیبانی میزبانی وب خود تماس بگیرید تا راهنمایی لازم را دریافت کنید.
PHP یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی سمت سرور برای توسعه وب است که به دلیل…
فهرست مطالب فایل php.ini چیست؟ فایل php.ini کجاست؟ مهمترین تنظیمات در فایل php.ini حداکثر زمان…
اتصال دائم (Persistent Connection) به پایگاه داده یکی از روشهای بهینهسازی ارتباطات در برنامههای PHP…
ذخیره و نمایش تصاویر و مدیا در پایگاه داده یکی از نیازهای رایج در پروژههای…
هنگام کار با پایگاه داده در PHP، ممکن است خطاهایی ناشی از کوئریهای ناقص یا…
ایجاد پایگاه داده در PHP یکی از مباحث اساسی برای ساخت وبسایتها و برنامههای تحت…